A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Околности
MKD ENG
Хотел Амбасадор Туристичка агенција Физиотерапија

Околности

Локацијата на хотелот е во централниот дел на градот. Се наоѓа на еден од врвовите на планината Водно. Врвот на планината се извишува над самиот град, а хотелот се наоѓа на него како замок со прекрасен поглед на целиот град и Скопската котлина. Од другата страна, на запад има поглед на Водно, убава шума и планината Попова Шапка. Од исток првите сончеви зраци го затоплуваат хотелот. Секое место на хотелот е осветлено со светлината од прекрасното македонско пурпурно сонце, и секоја соба на хотелот е вистинска атракција.

Во хотелот СОНЦЕ ќе се чувствувате како дел од природата, како дел од феноменот каде што природата ја прави врската меѓу сонцето, водата и човекот. Воедно оваа географска положба на хотелот беше инспирација за неговото име - СОНЦЕ.